NLP Alkmaar
nlp Alkmaar

NLP in Alkmaar bij praktijk Alios Teque


Voor NLP in Alkmaar sta ik graag voor u klaar. Vanuit mijn praktijk Alios Teque voorzie ik u van persoonlijke coaching welke geheel wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. NLP is geschikt als zakelijke coaching, maar ook als u effectief wilt werken aan uw eigen persoonlijke ontwikkeling. Binnen mijn praktijk bent u dan ook van harte welkom als u kennis wilt maken met NLP in de omgeving van Alkmaar.


NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP is een methode om inzicht te krijgen in de denkprocessen en gedragspatronen van jezelf en de ander. Ook is het een methodiek die je kan helpen om nog effectiever te communiceren.


Waarom NLP


Met NLP in Alkmaar help ik u om oude patronen te kunnen doorbreken, zodat er ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling en groei.Heb je wel eens het gevoel dat je steeds dezelfde soort situaties tegenkomt en dat je dan, ook al heb je voorgenomen om het anders te doen, op dezelfde manier reageert? Bijvoorbeeld, je collega’s of vrienden vragen altijd aan jou om de dingen te regelen en elke keer doe je het ook. Of dat je tegen jezelf zegt dat je nu echt een andere baan gaat zoeken en het uiteindelijk niet doet. Hoe zou het zijn als je zou weten hoe het komt dat je de dingen doet zoals je ze doet? Zou je willen om het anders te doen? Kom je weleens situaties tegen waarbij je in gesprek bent met de ander het gevoel hebt dat jouw boodschap niet helemaal overkomt? Of dat de ander op een heel andere manier reageert op datgene wat jij zegt?


Hoe fijn zou het voor je zijn als jouw boodschap daadwerkelijk overkomt bij de ander? Dat de ander begrijpt, voelt, ziet en hoort wat jij bedoelt. NLP reikt je gereedschappen aan om hier meer inzichten in te krijgen en wat je zou kunnen doen om er verandering in te brengen. NLP in Alkmaar biedt dan graag de helpende hand. Naast NLP coaching bent u bij praktijk Alios Teque ook aan het juiste adres als u kennis wilt maken met klankschaaltherapie.

Wat kun je met NLP omgeving Alkmaar

NLP kan je helpen om meer inzicht te krijgen in hoe jij met jezelf communiceert. Hoe het komt dat je de dingen doet zoals je ze doet. Door bewust te worden van de manier waarop

je denkt en hoe je je gedraagt kun je veranderingen aanbrengen die je leven positief beïnvloeden. De buitenwereld kun je niet veranderen, maar je kunt wel de manier waarop jij naar de wereld kijkt veranderen zodat het jouw als persoon versterkt en daarmee ook je

handelen.

Als je de overtuiging hebt dat het glas altijd half leeg is, zal je dit ook met de buitenwereld communiceren. Dit doe je zowel verbaal als non-verbaal (lichaamshouding, intonatie, gebaren). En zul je ervaringen aantrekken die jouw overtuiging bevestigen. Met behulp van NLP technieken kunnen je beperkende overtuigingen veranderd worden in versterkende overtuigingen. Daarnaast zijn er nog verschillende NLP technieken die je kunnen ondersteunen in je persoonlijke proces.

NLP leert je niet alleen hoe je met jezelf communiceert maar ook hoe je op een effectievere manier met een ander kunt communiceren waardoor je je kansen vergroot dat jouw boodschap ook daadwerkelijk wordt ontvangen door de ander. Binnen de NLP methodiek zijn hiervoor verschillende technieken ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen. Als coach in Alkmaar mag u van mij een intensieve begeleiding verwachten welke geheel wordt afgestemd op uw behoeften en wensen.

Bent u geïnteresseerd in NLP?